Menu Premium Plus

Danie główne:

  • rosół królewski wołowo-drobiowy z makaronem domowym,
  • kotlet schabowy tradycyjny,
  • tilapia w płatkach migdałowych w sosie czosnkowo-cebulkowym,
  • ziemniaki z wody oprószone świeżym koprem,
  • puszyste puree,
  • bukiet surówek w trzech odsłonach z sezonowych warzyw.

Dania gorące:

  • ziołowy kurczak pieczony,
  • zraz nadziewany w sosie ciemnym z golcami warmińskim,
  • karmazyn w czosnkowej nucie z ziemniakami pieczonymi,
  • flaki wołowe.

Zakąski zimne:

  • półmiski wędlin pieczonych z chrzanem i ćwikłą,
  • naleśniki szpinakowe z wędzonym łososiem,
  • śledź w śmietanie,
  • koreczki różne,
  • mozzarella z pomidorami i bazylią,
  • tymbaliki wieprzowe,
  • sałatka jarzynowa,
  • sałatka grecka z serem feta,
  • sałatka z kurczakiem i orzechami włoskimi,
  • pstrąg w occie.

Dodatki:

  • pieczywo różne,
  • powitalny chleb weselny i szampan.

Napoje:

  • kawa, śmietanka, herbata, cytryna, cukier – podawane w formie bufetu (bez ograniczeń).