Menu Premium

Danie główne:

  • rosół królewski wołowo-drobiowy z makaronem domowym,
  • kotlet schabowy tradycyjny,
  • zraz drobiowy nadziewany w sosie ciemnym,
  • ziemniaki z wody posypane koperkiem,
  • zestaw surówek (3 rodzaje).

Dania gorące:

  • ognisty gulasz węgierski i jego łagodniejsze oblicze,
  • karkówka w sosie własnym z ziemniakami pieczonymi,
  • skuteczny barszczyk z buraków czerwonych z krokietem.

Zakąski zimne:

  • półmiski wędlin pieczonych podane z chrzanem i ćwikłą,
  • śledź pod pierzynką z pora,
  • naleśniki szpinakowe z wędzonym łososiem
  • mozzarella z pomidorami i bazylią,
  • sałatka grecka z serem feta,
  • sałatka jarzynowa.

Dodatki:

  • pieczywo różne,
  • powitalny chleb weselny i szampan.

Napoje:

  • kawa, śmietanka, herbata, cytryna, cukier – podawane w formie bufetu /bez ograniczeń/.