Menu Golden Premium

Danie główne:

  • rosół królewski wołowo-drobiowy z makaronem domowym,
  • sakiewki drobiowe z pesto,
  • bitki wieprzowe w sosie kurkowym,
  • ziemniaki z wody oprószone świeżym koprem,
  • puszyste puree,
  • bukiet surówek w trzech odsłonach z sezonowych warzyw.

Dania gorące:

  • udka rolowane z farszem pieczarkowym z warzywami na parze,
  • smażona sola pod jarzynami,
  • zraz nadziewany w sosie ciemnym z kluskami śląskimi,
  • karkówka w sosie własnym z ziemniakami pieczonymi.

Zakąski zimne:

  • półmiski wędlin pieczonych podane z chrzanem i ćwikłą,
  • naleśniki szpinakowe z wędzonym łososiem,
  • śledź w oleju z żurawiną i koprem,
  • koreczki różne,
  • mozzarella z pomidorami i bazylią,
  • tymbaliki wieprzowe,
  • sałatka jarzynowa,
  • sałatka grecka z serem feta,
  • sałatka z kurczakiem i orzechami włoskimi,
  • pstrąg w occie,
  • marynaty,
  • wiejski wóz z wędzonkami, pieczonymi mięsami i swojskimi kiełbasami (marynaty, 3 rodzaje smalcu oraz chleb swojski).

 Dodatki:

  • pieczywo różne,
  • powitalny chleb weselny i szampan.

Napoje:

  • kawa, śmietanka, herbata, cytryna, cukier – podawane w formie bufetu (bez ograniczeń).