Menu Golden Premium
Danie główne:
-
rosół królewski wołowo-drobiowy z makaronem domowym,
-
sakiewki drobiowe z pesto,
-
bitki wieprzowe w sosie kurkowym,
-
ziemniaki z wody oprószone świeżym koprem,
-
puszyste puree,
-
bukiet surówek w trzech odsłonach z sezonowych warzyw.
Dania gorące:
-
udka rolowane z farszem pieczarkowym z warzywami na parze,
-
smażona sola pod jarzynami,
-
zraz nadziewany w sosie ciemnym z kluskami śląskimi,
-
karkówka w sosie własnym z ziemniakami pieczonymi.
Zakąski zimne:
-
półmiski wędlin pieczonych podane z chrzanem i ćwikłą,
-
naleśniki szpinakowe z wędzonym łososiem,
-
śledź w oleju z żurawiną i koprem,
-
koreczki różne,
-
mozzarella z pomidorami i bazylią,
-
tymbaliki wieprzowe,
-
sałatka jarzynowa,
-
sałatka grecka z serem feta,
-
sałatka z kurczakiem i orzechami włoskimi,
-
pstrąg w occie,
-
marynaty,
- wiejski wóz z wędzonkami, pieczonymi mięsami i swojskimi kiełbasami (marynaty, 3 rodzaje smalcu oraz chleb swojski).
Dodatki:
-
pieczywo różne,
-
powitalny chleb weselny i szampan.
Napoje:
-
kawa, śmietanka, herbata, cytryna, cukier – podawane w formie bufetu (bez ograniczeń).